nles
nles

Ons bedrijf is gevestigd in Santa Cruz de la Sierra – Bolivia, in het hart van de houtsector van het land. We hebben een maandelijkse verwerkingscapaciteit van 20 containers, in de hoofdroute op de backbone tussen Brazilië en Chili.
Wij zijn een houtkapbedrijf dat houtproducten maakt met de hoogste kwaliteitsnormen, die voldoen aan de behoeften van onze klanten, door ons exporteursprofiel te positioneren door nieuwe klanten op te nemen in verschillende delen van de wereld.
We hebben twee droogkamers die toestaan ​​dat 100% van het geproduceerde hout wordt onderworpen aan stabilisatie- en droogbehandelingen volgens internationale parameters, met een maximum vochtigheidsgraad van 12%.
De technologie van onze fabriek is toonaangevend in de houtverwerkende industrie, we zijn gericht op concurrentievermogen, nieuwe ontwikkelingen en efficiënte technologieën, ons personeel is hooggekwalificeerd waardoor de productiviteit wordt verhoogd, de kosten worden verlaagd en de klantenservice wordt verbeterd, wat zich vertaalt in kwaliteit en vertrouwen voor onze klanten .

Omdat het type zadel dat wordt gebruikt in INDUMADERA SRL ons in staat stelt Re-stukken te vervaardigen met een uitstekende afwerking en een maximale tolerantie van een tiende van een millimeter, staan ​​onze producten bekend om een ​​superieure afwerking dan die van de rest van de producten in de markt. Dit perfecte zadelproces bereidt het materiaal voor om vervolgens elk type oppervlakkige afwerking te kunnen ontvangen.

We werken tijdens het gehele productieproces in onze producerende eenheid onder een strikt kwaliteitsconcept. Al deze inspanningen en toewijding zouden tevergeefs zijn als dezelfde toewijding en inspanning niet zou worden geplaatst in het transport en de manipulatie van deze stukken om een ​​optimale levering aan de klant mogelijk te maken. INDUMADERA SRL onderscheidt zich om zijn producten in de beste omstandigheden te leveren. Onze producten zijn verpakt in uniforme pakketten op dikte, breedte en hoogte met moderne thermische samentrekkingsmachines en worden vervolgens gepalletiseerd voor levering, wat garandeert dat de kwaliteit van het product ongewijzigd blijft totdat het zijn eindbestemming bereikt.

Onze Producten

Outdoor-producten
Tuintegels

Individuele auto geassembleerde tegels (DIYS)
Kunststof basis met hoge weerstand
Afmetingen :
30 cm. x 30 cm.
30 cm. x 60 cm.
60 cm. x 60 cm.

Verranda's

Conventioneel of clipvergrendelingssysteem
Productdikte: 19 mm. en 20 mm.
Breedte: 90 mm. 115 mm. 140 mm.
Lengtes: van 4 ft. Tot 20 ft.